Craft bierglazen

De craft bierglazen van Rastal zijn authentiek en verfijnd, en daarmee speciaal ontworpen voor de bierliefhebber. Er zijn vier verschillende soorten craft bierglazen, die ook wel craft masters genoemd worden. Deze vier soorten zijn de Teku bierglazen (link naar pagina), de Craft Master Bowl bierglazen, de Craft Master One bierglazen en de de Craft Master Two bierglazen. Hieronder leggen we kort uit wat deze verschillende glazen u te bieden hebben.

Soorten Craft bierglazen

Voordat we dit doen, gaan we eerst in op de twee algemene vormen waarin onderscheid wordt gemaakt bij de Craft bierglazen. De Craft Masters zijn namelijk beschikbaar met een X-vorm een V-vorm flow. Onder de X-vorm flow vallen de Teku en de Crafter Master One. Onder de V-vorm flow vallen de Craft Master Two en de Craft Master Bowl. Onze glazen met een X-vorm flow lopen wijder uit aan de bovenkant van het glas, wat ervoor zorgt dat de verschillende aroma’s van het bier goed tot hun recht komen. De glazen met een V-vorm flow laten het bier sneller stromen, wat het bier een mildere smaak geeft.

We vertellen hieronder wat meer over de verschillende glazen, zodat u onze Craft Masters wat beter leert kennen.

Teku bierglazen

De Teku bierglazen van Rastal zijn zo populair dat we er zelfs een aparte pagina hebben gewijd. Hier vind je meer informatie over de Teku bierglazen en wat de Teku bierglazen van Rastal u te bieden hebben.

Craft Master Bowl bierglazen

De Craft Master Bowl bierglazen hebben een bijzonder uiterlijk. Het glas is modern en groot en heeft daarnaast ook een grote steel, wat er voor zorgt dat u de temperatuur van het bier niet beïnvloedt met uw handen.

Craft Master One bierglazen

De Craft Master One bierglazen lopen breed uit aan de bovenkant, wat ruimte geeft voor een goede schuimlaag op het bier. Het glas ligt erg makkelijk in de hand, gezien de smalle onderkant die uitloopt in een gebogen middenstuk wat vervolgens uitloopt in de brede bovenkant. Deze bijzondere vorm van het glas zorgt ervoor dat de smaak van het bier extra goed tot z’n recht komt.

Craft Master Two bierglazen

De Craft Master Two bierglazen hebben wat weg van de Craft Master One bierglazen. De Craft Master Two glazen hebben ook een wat gebogen middenstuk, echter niet zo gebogen als de Craft Master One bierglazen. Een groter verschil is de bovenkant van het glas. De bovenkant heeft namelijk een tamelijk smalle uitloop.

Elk Craft bierglas heeft, zoals u wel kunt zien, zijn eigen charmes. Wilt u informatie of tips over welk glas u het best kunt inzetten bij een bepaald biertje? Of heeft u andere vragen en/of opmerkingen over onze Craft Masters? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Contactgegevens vindt u op onze contactpagina.

De waardering van www.rastal.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 34 reviews.