Teku bierglas

Teku glazen zijn bierglazen van hoogwaardig Italiaans ontwerp. Ze lijken enigszins op wijnglazen en zijn hierdoor ook prettig vast te houden. Teku glazen zijn ideaal voor het proeven van complexe bieren met volle smaken. De vorm van het glas zorgt er namelijk voor dat alle aroma’s van het bier zo goed mogelijk tot hun recht komen. Hierdoor beleeft u de smaak van het bier nog beter.

De vorm van Teku

Het Teku glas trekt direct aandacht met zijn bijzondere vorm. Het staat op een voet en heeft een conische vorm. Het is rond aan de onderkant, net als een wijnglas, maar in plaats van dat er vanuit de ronding gedronken wordt is er een uitstaande drinkrand. Het glas is door zijn vorm prettig om vast te houden en zorgt voor het beter smaken van uw bier.

Door de conische vorm van het Teku glas behoudt het bier zijn aroma’s beter. De kelk concentreert de aroma’s van het bier. Hierdoor komen deze aroma’s het beste tot hun recht tijdens het drinken wat zorgt voor een betere smaakbeleving. Dit wordt versterkt door de uitstaande drinkrand van het glas. Deze zorgt voor een perfect mondgevoel en een optimale smaakbeleving van het bier.

Drinken uit een Teku glas

Teku glazen zorgen voor de beste smaakbeleving van uw bier. De aroma’s van het bier komen in deze glazen optimaal tot hun recht. De aroma’s worden beter behouden door de unieke vorm van het glas en worden beter geproefd door de manier waarop het bier de mond in stroomt tijdens het drinken.

De uitstaande drinkrand van het Teku glas zorgt voor een X-vorm flow van het bier. Het bier stroomt met een X-vorm flow rustiger de mond in. De aroma’s krijgen hierdoor de kans om nog beter tot uiting te komen en zorgen voor optimale smaak van het bier. U zult merken dat de smaakbeleving van het bier beter is doordat de aroma’s beter tot hun recht komen wanneer het bier gedronken wordt uit een Teku glas. U zult onder de indruk zijn van de beleving die u ervaart tijdens het drinken.

Teku glazen bij Rastal

Rastal biedt stijlvolle en ambachtelijke bierglazen aan, waaronder deze Teku glazen. Deze glazen van hoogwaardige kwaliteit zijn vooral ideaal voor complexe bieren met volle smaken. De smaakaspecten van deze bieren komen het beste tot hun recht door het bier te drinken uit een Teku glas. Bij Rastal kunt u de Teku glazen rechtstreeks bestellen in een pakket van vier stuks. Wij dragen er zorg voor dat u de glazen zo snel mogelijk in huis heeft. U kunt dan direct genieten van de beste smaakbeleving die uw bier kan bieden.

 

De waardering van www.rastal.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 34 reviews.