Het juiste bierglas

We zijn trots op de Craft Beer glazen uit ons assortiment. Deze glazen van Rastal zijn gemaakt vanuit passie voor innovatie, met een flinke dosis authenticiteit en natuurlijk met liefde voor ambachtelijke bieren. Oftewel, bierglazen die het verschil maken! We bundelden krachten met Rastal. Dankzij deze gepassioneerde leverancier kunnen wij stijlvolle ambachtelijke bierglazen aanbieden, deze glazen bedrukken is vervolgens onze passie. Hierdoor bent u altijd zeker van het perfecte bedrukte glas voor uw ambachtelijk gebrouwen bier.

Specificaties CMOne

“Ambachtelijke bieren bieden een bijzondere smaak, passie en speciale sensorische beleving. Dit vraagt om innovatieve bierglazen die de unieke identiteit van het bier weerspiegelen. Bij Rastal ontwerpen we hoogwaardige Craft Beer glazen en kunnen we die glazen bedrukken met logo’s, merk- of bedrijfsnamen en slogans,”

aldus Carsten Kehrein, Chief Designer bij Rastal.

Vormen die indruk maken

De Craft Masters van Rastal zijn beschikbaar met een X-vorm flow (de Teku en de Craft Master One) en een V-vorm flow (de Craft Master Two en Craft Master Bowl). Deze bijzondere glazen koopt u bij ons, zodat u een bijzondere beleving ervaart. Een beleving die indruk maakt!

X en V vorm

Bierglazen met een X-vorm flow kennen een wijdere vorm waardoor het bier rustiger in de mond stroomt en waardoor verschillende aroma’s goed tot uiting komen. Bierglazen met een V-vorm flow laten het bier sneller stromen waardoor het aroma de tong wat later bereikt. Hierdoor is de smaak van het bier wat milder.

De vier Craft Beer glazen

Rastal produceert vier verschillende soorten Craft Masters, bijzondere bierglazen die tezamen geschikt zijn voor ieder type bier.

de vier Craft glazen
Van Links naar Rechts: Teku 42 – 33, Craft Master One 47 – 38, Craft Master Two 47, Craft Master Bowl 38 – 51
De waardering van www.rastal.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 34 reviews.